El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Encontre Ancestral

Autor/s: 
Editorial: 
Fantraginers
Traductor: 
Xungarro
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2018
Valoració dels usuaris: 
9/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

La mort del professor Oliver Shadecraft al seu despatx de la Universitat de Miskatonic ha trasbalsat la vida de tots els seus coneguts, sobretot la del seu nebot i deixeble, Martin. No obstant això, el jove no tindrà temps per lamentacions, ja que al costat de l’historiador Mark Shepherd i d’un grup d’investigadors de la Universitat de Miskatonic, s’endinsarà més enllà del teló de la història que tots coneixen, seguint la pista d’una cosa més antiga i més perillosa del que les seves ments puguin imaginar.

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

És una novel·la de weird horror al més pur estil del mestre H.P Lovecraft, però actualitza els mites de Chutulu a través d'una investigació històrica. És molt curiosa la forma que te de fer-ho, a través de relats que al principi semblen no tenir connexió entre ells i que fins i tot es poden llegir independentment. Son relats de diferents èpoques passades, totes elles molt ben ambientades, car Francesc marí és historiador i coneix a fons el context del que parla. La introducció dels monstres i mites de Lovecraft a mode d'història contrafactual està molt ben portada. La novel·la compta amb una part d'investigació i fins i tot de thriller noir, però sobre tot destila mistèri i terror per tots els cantons, amb algunes escenes gore incloses.

 

Esta escrita sota lliència Creative Commons (DY-NC-ND) i es pot descarregar lliurement a la web de l'editorial: www.fantraginers.cat

 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Encontre Ancestral" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!