El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Els Jocs De La Fam.

Autor/s: 
Editorial: 
Scholastic Corporation
Il·lustrador: 
Tim O'Brien
Traductor: 
Armand Carabén Van Der Meer
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2008
Altres dades: 
Es una tilogía amb 4 llibres
Valoració dels usuaris: 
0/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 
Katniss Everdeen, la protagonista,  té setze anys, i en viu en un país anomenat Panem, que es un dels tretze estats, anomenats districtes, que estan sota el control del Capitolia (la capital del país). En el llibre, els "Jocs de la Fam" són uns "jocs" anuals televisat pel Capitoli on un nen i una nena (els tributs) d'entre dotze i divuit anys de cada un dels tretze districtes són seleccionats a l'atzar perquè s'enfrontin els uns contra els altres en Els Jocs de la Fam, un joc de supervivència on estan obligats a que només en pugui quedar un d'ells.
 
En el dia de la selecció a l'atzar, surt el nom de la germana petita de la Katniss, i decideix apuntar-se voluntària. I l'acompanya el Peeta, un antic company de classe.
Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

M'ha semblat un llibre molt entretingut. El recomano per a qualsevol persona perquè la seva història enganxa bastant, i a mi, personalment, m'ha agradat molt i lo més segur és que em llegeixi la segona part, ja que es una trilogía. En té unes quantes págines que es pasen volant.

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "Els Jocs De La Fam."

Jo me vist tota la saga de les películes ara em faltara llegir-me els llibres segurament seran molt entretinguts

Quan m'el vaig llegir, em va semblar un llibre molt intrigant, interessant i atractiu. I quan després va sortir la pel·licula, encara em va agradar més. Crec que és un llibre que un cop el començes t'hi quedes enganxat, ja que tota l'estona estan passant coses interessants que vols saber com continuaran. Els personatges juguen un paper molt potent dins la història ja que viuen situacions molt extremes i perilloses, tant i tot que a vegades pots arribar a sentir que tu, el lector, ets aquell personatge. En resum, crec que és un llibre que val molt la pena i tots els que tingueu l'oportunitat, l'haurieu de llegir. 

Mhe llegit tots els llibres i vist totes les pellícules! Tot mha encantat. Son llibres molt intrigants i la historia dona un munt de tombs. Al principi no estava gens segura de si m agradaria, ja que per les sinopsis que havia llegit em semblava un llibre una mica violent. Pero a l hora de llegir, encara que en algunes parts ho sembla, no es una historia del tot de violencia, sino tambe d amor i aventures. Sincerament es una saga que tornaria a llegir i que ha superat del tot les meves expectatives

Uau! Moltes gràcies per tots els comentaris que has deixat, CelRogent... has fet un bon repàs als llibres de la biblioteca del QL! yes

Segueix així! Ens llegim! wink

Mx