El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Els homes que no estimaven les dones

Autor/s: 
Editorial: 
Columna
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2008
Valoració dels usuaris: 
8/10
Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

En Mikael Blomkvist, periodista i fundador de la revista econòmica sueca Millenium, és acusat i condemnat per difamació pels tribunals d'Estocolm. El seu delicte ha estat fer públiques una sèrie de greus acusacions contra un dels empresaris més importants del país. Abans d'entar a la presó, però, rep una curiosa trucada: en Henrik Vanger, patriarca d'una altra de les sagues escandinaves més poderoses, li demana que investigui la desaparició quaranta anys enrere de la seva neboda Harriet. Amb l'inestimable ajut de Lisbeth Salander, una jove pertorbadora i socialment inadaptada, carregada de tatuatges i pírcings, i amb memòria fotogràfica i unes habilitats com a hacker insuperables, formarà un tàndem perfecte i junts es veuran arrossegats dins una espiral de secrets i mentides que no s'haurien imaginat mai. Corrupció política, espionatge industrial, intrigues familiars, protagonistes inquietants, amor al límit... tots aquests són només alguns dels ingredients que fan que aquesta apassionant obra hagi estat batejada per mitjans de tot el món com la novel·la negra de la dècada i que més de quatre milions de persones ja hagin devorat les seves pàgines.

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "Els homes que no estimaven les dones"

Fresca, brillant, captivadora. Es sensacional el ritme, sense caure en una trama boirosa, t'enganxa des de la primera frase, mai tens la sensació que pots endevinar el que pot passar. Soprenent!

Si plores perquè no veus el sol, lles llàgrimes no et deixaran veure les estrelles.-TAGORE-

Crec que per la publicitat que se n’ha fet, suposo que per què l’autor va morir en 50 anys quan encara no s’havia publicat cap de les seves obres que formen “La trilogia del Millenium”, el llenguatge utilitzat es com d’anar per casa, la trama enrevessada i una estructura poc cuidada.

Enganxa molt. Desde S. Jordi, ja m'he llegit aquest i el seguent i estic esperant amb candeletes que surti el tercer.

La veritat és que enganxa, però es només això el que he de demanar-li a un llibre? No ho sé pas...

Bon argument, l'explícit. La forma com estructura l'obra és un dels factors que trobo més bons, però el posicionament en temes que surten al llarg de la novel·la és el millor. Contra tota violència.

Un argument intrigant que fa que tingues ganes de saber que passa, però al principi em va costar situar els personatges.

El que és real és que enganxa. Després ja depèn del que la gent busqui en els llibres. Jo l'he trobat molt interessant, fàcil d'avançar i sorprenent. (Ja tinc el segon a la tauleta per aquest vespre=D

margoaK.

va agradar-me, tinc ganes de llegir-me els altres dos... espero les vacances.(angi)

Mai seré feliç, si soc víctima de les meves emocions, esclau de les meves passions o presoner d'estúpides esperances.
{Phil Bosman}

L'he començat dues vegades, però a mida que vas avançant, t'enganxa més. Penso el mateix que davies.

És una novel-la ben tramada, ben escrita i engrescadora. Podria ser que es quedés com a clàssic dins de la novel-la negra. M'ha agradat i vaig a començar la segona.

Acabo de llegir-me'l, i m'ha encantat!Aquesta sens dubte és una de les meves novel·les preferides!Al principi costa situar els personatges i la situació inicial, però res que eviti seguir llegint :D

Una primera part d'una sèrie de culte, única, immillorable, característica de tots els elements necessàris per esdevenir un clàssic.Una de les millors novel·les negres que he llegir.

Enganxa des del principi, et donen ganes de que paguin ben car tots els homes que maltracten les dones. (Això ja em pasa sense llegir el llibre, però encara més) Et dona més informació de la história que la pelicula, el recomano molt.