El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

El secreto de Amalia

Autor/s: 
Editorial: 
Autora independent - Col·lecció LCDE
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2015
Valoració dels usuaris: 
0/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Tots guardem secrets que no volen compartir amb ningú, secrets que volem que segueixin sent nostres. Amalia creu que amb els anys ha aconseguit oblidar-se de tot el que va passar fa anys en un petit poble en Bizkaia. Però no és així. Una carta perduda conscient arriba a les seves mans i el desig de tornar a on sabia que es convertirà en la seva obsessió. Mikel hauria d'ajudar a algú que només ella pot veure.

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

En el moment en que El Secreto de Amalia va caure a les meves mans, vaig saber que gaudiria fins l’últim paràgraf d’aquesta novel·la de tall contemporani/paranormal. Perquè ho vaig saber? Per la portada!!

Si, si!! Per la portada. Encara que no us ho cregueu!! Em va encantar aquest halo de misteri que emana lentament d’ella.

I el meu sisè sentit, aquesta vegada no em va fallar en absolut :D

I tu que faries si esbrinessis que la teva filla pot veure fantasmes? En aquesta tessitura es troben els pares d’Amalia, i en aquest moment prenen la decisió d’allunyar-la el màxim possible del casalot des d’on fa anys estiuegen i a on comença el do/maledicció de la nostre protagonista.

No se jo que faria si em trobés en el seu lloc, però el que si sé, és que Pepa ha estat capaç de donar molt de joc a aquesta situació.

Amb una escriptura clara i concisa, i una trama molt ben pensada, l’autora és capaç de guanyar-se al lector des del primer capítol. La voluntat per deixar anar el llibre és inversament proporcional a la intriga del mateix, és a dir, totalment nul·la!

Entre Amalia, Mikel, Gonzalo i José, l’autora ha teixit una història sorprenentment intrigant i amb aquest punt de romanç que es fa imprescindible per al relat.

Comença narrant-nos la vida durant la infància d’Amalia justament l’estiu en que tot canvia, com si d’un joc de nens es tractés. Coneixerem a una nena innocent, sensata i amable que ens farà recordar la nostre infància més tendre.

D’aquí, saltem d’oca a oca fins arribar al present, a on la tendre princeseta s’ha convertit en tota una dona. Independent, intel·ligent, decidia i amb caràcter, és com se’ns presenta Amalia en l’actualitat, i gràcies a totes aquestes qualitats, serà capaç d’afrontar el repte que l’espera.

Com si del joc de la oca es tractés, Amalia tindrà que anar avançant casella a casella, passet a passet, superant ponts i pous fins que per fi esbrini la veritat sobre el final de la vida de Mikel.

Atreveix-t’he  a acompanyar a Amalia, el viatge val la pena!!.

 

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"El secreto de Amalia" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!