El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

El mar infinito

Autor/s: 
Editorial: 
RBA MOLINO
Traductor: 
PILAR RAMÍREZ TELLO
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2014
Valoració dels usuaris: 
10/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

La primera onada va ser només un avís. La segona onada ens va agafar desprevinguts. La tercera onada va durar una mica més i ens va deixar sense raons per les quals seguir vius. La quarta onada ens va prendre tot allò pel que estàvem disposats a morir. La cinquena onada i ens ha sumit en un mar de res infinit. Els altres s'han proposat exterminés la humanitat. La qüestió ja no és si vivim o morim, sinó de sobreviure una hora, un dia més. Però seguim aquí. Aquesta guerra ja no és d'humans contra alienígenes. Tot a canviat.

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Com a lectora de aquest llibre us animo a seguir llegint aquesta trilologia. En aquest cas l'autor ens a sorprès amb l'últim llibre anomenat "el mar infinito". M'he sentit molt còmode i agust llegint aquest llibre, ja que em sentia bastant aludida per la protagonista. Personalment crec que l'autor ha trobat la millor manera per acabar aquesta sèrie. Es un llibre que t'enganxa i no et deixa anar. Per la gent que li agrada la ficció, la ciència i l'amor aquest llibre os enamorarà. A part per aquella gent que l'hi agrada l'història però no llegir, existeixen pel·lículas basades en aquest llibre. 

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "El mar infinito"

He sentit a parlar bastant d’aquesta saga! M’agrada el que dius, MartaE, perquè no hi ha res millor que quan et sents identificat amb el/la protagonista! heart A tu què és el que t’agrada més d’ella?

Per cert! Jo vaig veure la pel·lícula, però no sé si és fidel al llibre... tu què creus?

Mx