El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

El Lector del tren de les 6.27 h

Editorial: 
Columna
Traductor: 
Mercè Ubach
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2015
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
7.3/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Un noi que estima els llibres treballa en una empresa on destrueixen els llibres sobrants. Cada dia rescata unes quantes págines i les llegeix en veu alta el matí següent  al tren que el porta a la feina. Els passatgers ja l'esperen i alguns fins i tot agafen el tren només per sentir-lo. La lectura acaba millorant la seva vida i la dels del seu voltant. 

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

L'argument es original, està  ben escrit i es divertit i molt agradable de llegir. Es optimista i la sensació que et queda es la d'aquelles pelicules franceses sobre vides de gent normal i corrent  en les que no passa res d'extraordinari però surts del cinema amb un somriure. 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "El Lector del tren de les 6.27 h "

Amélie en literatura. Un conte de fades amb personatges plens de bones intencions que et deixa amb el somriure als llavis. Ideal per als que van a la feina amb transport públic i aquells que necessiten fugir de la realiat per entrar en "un món millor."

Molt lluny d'aquí...

Una història molt original amb final feliç. El clar exemple que no cal escriure drames on t'agafin ganes de tallar-te les venes per gaudir llegint.