El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

El Laberint

Autor/s: 
Editorial: 
La Columna
Gènere literari: 
Any d'edició: 
Gener 2006
Valoració dels usuaris: 
8.3/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Dues protagonistes, separades tempralment per 800 anys, que en les seves vides tenen experiències pràcticament idèntiques (cadascuna dins el seu context històric). Totes dues lluiten per preservar tres secrets i, sobretot, un Grial. Una novel·la històrica i didàctica, però sens dubte també hi ha lloc per a l'amor i l'odi, la pau i la guerra, la vida i la mort, la felicitat i la tristesa més profunda.

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

El recomano a tota aquella gent a qui li agradin les novel·les que fan salts en el temps i en l'espai, i a totes aquelles persones que estiguin interessades en la persecució dels càtars i en el secret del Sant Grial i tot el misteri que l'envolta.

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "El Laberint"

Una història molt entretinguda, que t'enganxa i et fa venir ganes de viatjar a Carcassona. Vaig poder conèixer l'autora un cop que va venir a signar llibres i fer una xerrada al Festival Literari d'Oxord i va ser tot un plaer escoltar-la i després poder xerrar amb ella. Se la veu una dona modesta, forta, que toca de peus a terra i amb moltes ganes de narrar bones històries. A raó d'aquesta trobada, i perquè m'agrada el seu estil narratiu, he anat llegint totes les novel·les que ha anat publicant. De moment El laberint m'ha agradat una mica més que Sepulcre, que és força semblant (salts espaciotemporals, avenutures, amor...) i molt més que Els fantasmes de l'hivern que, si no m'erro, no està traduïda al català.

Molt lluny d'aquí...