El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

EL GAT DE SCHRÖDINGER

Editorial: 
Stonberg Editorial
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2012
Altres dades: 
ISBN: 978-84-940006-7-6 / Hi tenim tastet!
Valoració dels usuaris: 
9/10
Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

En Matt, un farmacèutic a la trentena aficionat a l’automedicació, es retroba amb els seus dos antics companys de pis per celebrar un comiat de solter a Port Antic, una ciutat turística aixecada enmig del no-res. A l’hotel, el protagonista coneix la Tània, membre del grup New Horitzons, que li qüestiona tot allò que ell donava per fet.  Però les complicacions no vénen mai soles, i els nostres herois de seguida es troben enmig de persecucions, paradoxes quàntiques, sexe estiuenc, embolics amb turistes i equivocacions constants.

El Gat de Schrödinger (tast) és una novel·la àgil i agredolça sobre les amistats estranyes i la dificultat de prendre decisions. Un plat combinat de patates fregides, ibuprofèn i física quàntica, amanit amb els records i  la música d’una generació de joves que ja no ho són tant, i que encara lluiten per trobar el seu lloc en un temps de neurosi col·lectiva.

L'escriptor i periodista LLuís Freixas en diu:

En un fòrum d’Internet llegeixo el text anònim que cito més o menys i de memòria: “Si ets molt líric, diran que ets un cursi; si ets escèptic, et diran cínic, i si et quedes a mig camí, diran que ets un apàtic”. El gat de Schröndiger supera la prova, però, amb quina estratègia? No ho sabria dir. Fins que s’obre la capsa no se sap si el gat que hi ha l’interior és viu o és mort. I obrir la capsa ho ha de fer el lector, és clar.

Per llegir-ne unes pàgines: http://es.calameo.com/read/000231911a32e7343a955

Per saber-ne més: http://www.stonbergeditorial.com/contents/es/p290.html

Ara també en digital: El gat de Schrödinger

En paper: EL GAT DE SCHRÖDINGER (Stonberg Editorial)

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"EL GAT DE SCHRÖDINGER" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!