El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

El extraordinari enginy del Professor Palermo

Editorial: 
La Galera
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2013
Valoració dels usuaris: 
10/10
Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

A principis del segle XX un orfe vas assistir a un espectacle impressionant: un mag ventríloc fa parlar i moure's a un ninot metàl·lic. Però el nen sospita que amb la màgia no n'hi ha prou per explicar aquest espectacle extraordinari. I així, entrant en contacte amb el Professor Palermo, el mag, viurà la millor aventura que un nen es pot imaginar: ser espectador privilegiat de la història d'un segle sencer. Però haurà de pagar un preu molt alt..

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "El extraordinari enginy del Professor Palermo"

Aquest llibre em va encantar, es molt original i no pots parar de llegir. Us el recomano moltíssim comenseu a llegir i ja veureu...

 
A mi m'ha agradat molt aquet llibre penso que es molt divertit i enganxa molt. La historia va de un ninot que es viu el ninot es diu klatu i el professor palermo quida de ell un nen que es molt pobre es cola per veure en klatu el professor palermo el deixa que sigui el seu ajdant i el professor Palermo es mor. 

Benvingut al QL M.G.E.T.! wink
Sembla que de veritat t’ho has passat molt bé llegint aquest llibre! El Jordi Sierra i Fabre té novel·les fantàstiques, a que sí?
 
Dóna la casualitat que dos Quellegistes més han obert la fitxa d’aquest llibre a la biblioteca del QL. Aquí et deixo els links per si li vols donar una ullada als seus comentaris... Hi estàs d’acord?
 
L'extraordinari enginy parlant del professor Palermo (Ju666)
El extraordinari enginy del Professor Palermo (natilla)

Mixa_LLapis, moltes gràcies per aquest comentari! smiley

Les fitxes estaven pendents de revisar. N'hi ha tantes, que sempre ens falta temps!

Hem suprimit les fixes duplicades i hem deixat la primera fitxa que es va introduir.

Aprofito per recordar a tots els quellegistes que abans d'introduir un nou llibre, s'han d'assegurar que no hagi estat introduït prèviament.