El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

EL ERMITAÑO

Autor/s: 
Editorial: 
DESTINO
Traductor: 
LISA PRAM
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2015
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
0/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Un vei de Fuerteventura (Illes Canàries), estranger de 70 anys, separat, que viu sol, i que fa de taxista per l'Illa, un dia descobreix un cotxe embarrancat a la sorra, i amb un nen recent nascut mort a dins. La policia per evitar un altre cas com el de la nena Madeleine, decideix pagar a una prostituta per què es faci passar per la Mare, estar uns mesos a la presó, i donar el cas per tancat, d'aqiesta manera el turisme de l'Illa no se'n resentirà i podran construir un Casino.

El taxista, per compte seu, decideix descobrir qui és la Mare del nen mort i resoldre el cas per compteseva.

Passarà per moltes incidències, anirà a Tenerife 2 cops, visitarà tuguris de mala mort, es barallarà amb assesins, fins a resoldre-ho.

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

En una àrida platja de l'Illa de Fuerteventura apareix, en el maleter d'un cotxe, el cos, sense vida d'un bailet. No hi han restes del conductor. No hi han emprentes. No hi ha denúncia, no hi ha, doncs cas. La policia vol tancar l'investigació per evitar un escàndal Madeleine, però no compte amb Erhard, al que tots coneixen com "El Ermitaño": té 70 anys, 9 dits, porta quasi 20 fent de taxista, és un boig del Jazz, beu molt, afina pianos en les seves estones lliures. Viu amb 2 cabras, i en els seus moments de relax s'asseu en una cadireta plegàble que porta en el seu maleter del taxi a devorar noveles. És solitari, molt observador i amaga un passat fosc.

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"EL ERMITAÑO" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!