El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

El corredor del laberint 1

Autor/s: 
Editorial: 
fanbooks
Gènere literari: 
Any d'edició: 
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
7.1/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

La novel·la tracta d'un adolescent que es desperta en un ascensor i quan surt està envoltat de nois com ell en un immens laberint infestat de criatures horripilants. A partir d'aquí es desencadena un gran misteri per saber on estan, qui els ha enviat allà i com en podran sortir. Els murs de l' immens laberint es mouen cada nit i mai ningú ha sobreviscut una nit a dins.

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Em va semblar molt interessant, tenia moltíssima curiositat i em vaig enganxar molt! A cada final d'un capítol passa una cosa inesperada que et fa començar amb ànsia el següent. 

Si us agrada no patiu perqué hi ha dos llibres més i una preqüela!wink

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "El corredor del laberint 1"

El corredor del laberintosmiley

Es el millor llibre del mon en aventures, ja que es molt entretingut i aventurer, dominen les morts ( avegades ), i CRUEL, es la asociació més cruel del mon.

Deu

Jo, m’he llegit aquest llibre, us el recomano, perquè si us agradan les aventuras aquest llibre es sobre aventuras, es molt entretingut i, el d’aquest llibre es que sempre que acabes per una página, per mi aquest llibre es especial, perquè sempre et deixa amb intriga... Molta sort!

Corredor del laberinto : Us recomano molt aquest llibre perquè es un llibre on si t'agrada el misteri i les aventures es el llibre ideal. Jo soc una persona que no m'agrada llegir molt, però llegint aquest llibre ha fet que m'enganxes a la lectura. Apareixen morts, amors que es separant i d’altres que acaben bé, misteris sense resoldre que han de acabar resolent per sobreviure...

Espero que us agradi aquest llibre.

El que expliques em sembla fantàstic, Nil! Et llegiràs tota la saga? M’han dit que es torna cada vegada més emocionant! yes

Ah! I has vist les pel·lícules? La primera era entretinguda però la segona se’m va fer molt llarga...

Mx