El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

El camino de los cedros

Autor/s: 
Gènere literari: 
Valoració dels usuaris: 
9.6/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 
A través d'uns protagonistes fascinants i d'emocionants escenes, l'autor ens trasllada a un món ja llunyà, l'antiga Sumer, una terra de déus i herois, de valents i d'ambició, on els diferents regnes lluiten per la conquesta del poder.
 
"El Camino de los Cedros" és la història de Gilgamesh, el més gran de tots els herois de l'antiguitat, la història d'un jove que anhelava recuperar per al seu regne, Uruk, la glòria aconseguida amb els seus avantpassats, negant-se a acceptar una vida de luxe i comoditat a canvi de la resignada submissió cap al poderós palau de Kish.
 
Diuen que quan Alexandre el Gran va conquerir Babilònia i li van narrar la Epopeia de Gilgamesh, va tenir per fi l'evidència que tant anhelava trobar. La prova que, tot i que les civilitzacions neixin i morin, encara que sorgeixin nous imperis que, amb el pas dels anys, tornin a caure, el record d'un gran heroi romandrà inesborrable en la memòria dels homes per a tota l'eternitat ...
 
Viu aquesta aventura al costat dels seus protagonistes: el jove i valent Gilgamesh i el seu rebel amic Enkidu; la bella Samhat, més coneguda per tots en Uruk com "la tigressa"; Mebaragesi, el poderós rei de Kish, i el seu ambiciós fill, el príncep Arketi; Tarina, priora del Temple d'Ishtar (... i la més bella criatura que mai hagi vist cap home); Kenami, l'insolent mercenari que encapçala a un grup de temibles guerrers. Aquests i molts altres personatges t'emocionaran en aquesta novel·la d'intriga, acció i aventures.
 
Abans que a l'antic Egipte, abans que a la Grècia clàssica o en l'imperi romà, tot va succeir a Sumer, terra de déus i ambicions. Una història d'aventures i traïcions, però també de valor, d'amor i d'amistat.
 

 

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 
Una apassionant novel·la històrica que primer et traslladarà a la Babilònia d'Alejandro. I allà, de la mà d'un ancià bibliotecari, descobriràs al costat del conqueridor grec la més bella de les joies atresorades pel seu enemic, el rei Darío: una col·lecció de delicades tauletes de lapislàtzuli en la superfície cisellada es narra la Epopeia de Gilgamesh, el llegendari rei sumeri.
 
Viatjaràs llavors fins les fèrtils valls de l'antiga Sumer, en l'hivern del 2.760 a. C., i acompanyaràs al jove Gilgamesh, al seu amic Enkidu i al mercenari Kenami, en una apassionant expedició que haurà de portar-los fins la llunyana regió de Canaan. Un viatge ple de perills del que molts esperen que no tornin mai.
 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "El camino de los cedros"

Us he referenciat aquesta novel·la perquè me l'he comprat a Amazon i estic absolutament enganxat ... Espero que us agradi i la gaudiu com jo ho estic fent.