El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Dskntrl.Artefacto Cultural

Autor/s: 
Editorial: 
El Grillo Libertario
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2009
Altres dades: 
252 pagines, 3 contes, 2 assaigos 1 experiment
Valoració dels usuaris: 
10/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Deskntrl. Artefacto Cultural és un llibre escrit en castellà però pensat en català. Amb Ilustracions de Jordi Struch i Próleg de Jose Rutxo. 7 e

 

 

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

poesíes, sonetos i parrafades, contes, assaigos, histories, rimes i experiments  en un sentit sensesentit per donar a veure tots els sentits que pugui tenir .

 

Dskntrl Artefacto Cultural és un llibre una mica pel·licula. En l'inici ja s'avisa de la probable dificultat d'entendre, de primeres, el conjunt i demana, a part de recomenar una bona lectura, tenir la idea de trobar coses no convencionals.
En 3 contes que versen diferents temátiques que passen desde els sentiments a les costums cotidianes fins a les aventures de jocs improvitzats a la platja, 2 assaigos que reflexionen o intenten provocar una reflexió sobre l'utilització i l'aprofitament de l'espai públic com a eina de reapropiació de la subversió amb el Fórum de les Cultures 2004 i sobre les suposades pors provocades per les dates canviades arrel de la pandèmia de "pànic" del efecte 2000. Acaba amb un experiment de l'estil "Rayuela" a parrafs númerats, que a part de donar el joc de les temàtiques que tracta, dona també el joc de correspondre les numeracions, o no, o ambdues possibilitats, augmentant-les.

Acaba amb afegits d¡apendeix que complementen , amb diferents textos, el compendi en sin.

 

Se'n pot trobar més a  http://inspirayexpira2011.wordpress.com
 

 

 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Dskntrl.Artefacto Cultural" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!