El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Donde termina el arco iris

Autor/s: 
Editorial: 
Zeta Bolsillo
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2006
Valoració dels usuaris: 
8/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Com sobreviu una relació a través de correus electrònics, xats, cartes o postals? És possible que hi apareixi l'amor? Rosie Dunne i Alex Stewart, amics desde la infància, segueixen sent inseparables: necessiten compartir tant els moments importants com els més quotidians. Però les seves vides han agafat direccions molt diferentes: L'Alex estudia Medicina a Boston, mentre que Rosie s'esforça a Dublin per tirar endavant al seu bebé, fruit d'una "nit boja".

El llibre presenta tota una sèrie de divertits i frescos diàlegs que els personatges intercanvien i que ens permeten conèixer enprofunditat les seves respectives videS. complicacions matrimonials, esforços per tirar els somnis endavant... ila veritat d'uns sentiments que mai cap dels dos s'ha atrevit a revelar.

Adaptació al cinema (2014): "Love, Rosie" https://www.youtube.com/watch?v=EuBQS7Kd_oY

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Personalment, no estava segura si el llibre m'agradaria o no. El fet que el tipus de redacció fos diferent a qualsevol llibre que hagués llegit abans em portava a pensar que potser m'avorriria (tot el llibre està escrit a través de cartes, xats, correus electrònics, etc). És un llibre planer però que enganxa bastant. Molt recomenable, per gaudir d'una lectura fàcil.

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Donde termina el arco iris" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!