El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Dins la ment de l'hipnotitzador

Autor/s: 
Editorial: 
Amsterdam
Traductor: 
Marc Delgado
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2016
Altres dades: 
isbn 9788415645832 i 9788415645825. Títol original: Stalker (2014)
Valoració dels usuaris: 
8/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

 

No t’atreviràs a obrir cap finestra, ni a apagar cap llum, però, com ho sabràs que l’assassí no és a dins, ja? Amb el nou thriller de l’escriptor més macabre de la intriga escandinava, no t’atreviràs ni a tancar els ulls.

 

Un estrany vídeo arriba a comissaria: imatges d’una dona gravades des de l’exterior de casa seva. Uns quants dies després, la dona apareix assassinada; ha mort dessagnada per incomptables ferides al coll i a la cara. Quan, al cap de poc temps, arriba un nou vídeo a comissaria, els policies no en tenen cap dubte: es tracta d’un assassí en sèrie i han d’actuar contra rellotge. Però, com poden atrapar aquest maníac depravat que assetja les seves víctimes, fa públiques les seves intencions i immediatament assassina amb brutalitat animal? N’hi haurà prou amb un hipnotitzador per deturar aquest degoteig constant de sang que té atemorida la població i porta de corcoll els investigadors? Foscor, sang, hipnosi, interrogatoris poc convencionals i mentides inconscientment sinceres en la cinquena novel·la de l’autor suec més diabòlic. Si l’obres, no oblidis tancar-te amb pany i clau.

 

 

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

En aquesta novel·la, mescla de negra i thriller, amb crims esborronadors i esgarrifosos, té dosis de crítica policial, quan es consideren part i jutge, de conciliació laboral, de la fàcil promoció i rellevància que és pot obtenir a internet, en aquest cas Youtube, de la violència, del control i descontrol que comporten les drogues, de la solitud, de l’aïllament, d’assetjament...  tot amanit dintre d’una trama trepidant.

 

 

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "Dins la ment de l'hipnotitzador"

Tinc moltes ganes de llegir aquest llibre!! Fa poc vaig guanyar un premi d'un concurs (un val de 150€ per llibres) i me'l vaig comprar, i ara el tinc a la meva lleixa de novel·la negra esperant que me'l llegeixi...

 

/AA/

El meu poble, Catalunya;
La meva parla, el català;
La meva dansa, la sardana;
El meu desig, [b]la llibertat![/b]

||*||

[b]Volem el pin de la muntagarlaire!![/b]

Quedada QL? a Vilafranca!! Us apunteu?
http://boli.quellegeixes.cat/forum/index.php?topic=1