El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Dimension W Vol.1

Autor/s: 
Editorial: 
Norma Editorial
Il·lustrador: 
Yuji Iwahara
Traductor: 
Sandra Nogués
Gènere literari: 
Any d'edició: 
L’any 2012 al Japó i l’any 2016 a Espanya.
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
0/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

No us heu plentajat mai com serem en un futur? Com funcionaran les coses? I l’energia?

Situat l’any 2072 la societat funciona d’una forma diferent i gira entorn l’energia. En aquells temps els problemes energètics es solventen amb bobines amb les que s’extreu energia d’una nova font infinita coneguda com la “Dimension W”. Però com sempre hi ha persones que obtenen aquestes bobines de forma il·legal, llavors esdevenen bobines pirates, és a dir que no són oficials. I aquí és on neix l’ofici d’en Kyôma Mabuchi, el protagonista principal al llarg d’aquesta saga que és de moment de vuit mangas. Ell és un recolector de bobines pirates i la seva missió del dia a dia és enxampar la gent que aconsegueix bobines d’energia de forma il·legal. Però en mig d’una de les seves persecucions i encàrrecs es troba amb una misteriosa noia anomenada Mira amb una història molt impactant, que anirà descobrint el Kyôma al llarg de les seves aventures. Aquesta noia no és gaire corrent i els anirà apropant al nou i secret eix dimensional, la “Dimension W”, que va més enllà de les que ja es coneixen com la “Dimension X”, “Y” i “Z”.

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Jo crec que aquest llibre és molt interessant perquè parla d’un futur basat en l’energia. També té molta acció el que ho fa dinàmic, és per això que no es fa gens feixuc i s’ha m’ha fet molt curt a l’hora de llegir-lo. De moment jo ja m’he llegit els dos primers volums i tots els finals d’aquests còmics mangas acaben en suspens, el que fa que aquestes aventures t’enganxin i que no puguis deixar de llegir aquesta saga.

Espero que a vosaltres us agradi tant com a mi i que pugueu disfrutar totes les aventures d’en Kyôma i la Mira al màxim, d’una forma molt emotiva i profunda.

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Dimension W Vol.1" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!