El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Diari d'una penjada un crac de periodisme

Editorial: 
Estrella Polar
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2012
Valoració dels usuaris: 
4.5/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

La Rachel Renée Russell és una advocada que prefereix escriure llibres per a adolescents que expedients legals. Principalment perquè els llibres són molt més divertits.

 

El diari d’una penjada tracta de tres amigues que celebraven l’any nou, La Zoey ,Chloe i ella ho estaven passant pipa jugant a veritat o acció i moltes coses més. Després van menjar moltes escombraries. De repent els hi van vindre unes idees al cap, a una de les noies se li va acudir una idea per a una del les seves enemigues perquè era molt dolenta i també perquè ella els va fer vestir de gallines. Així que va pensar que en paper de vàter posarien tots els arbres plens perquè semblessin uns fantasmes. Així que ho van fer i quan la Mackenzie va treure el seu gos a passejar el gos va anar on estaven amagades i la Mackenzie les va descobrir i es va enfadar molt.

 
Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

 

Aquest llibre m’ha agradat molt perquè és molt divertit, és molt entretingut i va d’aventures. He après que que no ens tenim que barallar en ningú.

 

Conclusió

Jo el recomano perquè és molt divertit. El llibre el podeu trobar en diferents idiomes. És una col·lecció molt graciosa i aventurera.

 
Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "Diari d'una penjada un crac de periodisme"

Moltes gràcies per la recomanació, Anaïs M.S... ja t’has llegit tots els llibres de la col·lecció? Quin és el teu preferit? wink

Mx