El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Danny campió del món

Autor/s: 
Editorial: 
La Magrana
Il·lustrador: 
Jill Benet
Any d'edició: 
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
7.5/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

El pare d'en Danny és molt divertit. Amb el seu fill passen moments molt extraodinaris, com per exemple anar a caçar els faisans al bosc d'en Hazaell, que passaran una aventura intrèpida.

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Aquest llibre no és que m'hagi agradat força, però és un bon llibre per passar l'estona, encara que per el meu gust, una mica avorrit. Al ser un llibre de Roald Dahl pensava que seria més divertit, amb més aventures, i encara que hi ha moments que enganxen, no l'he trobat gaire interessant. Tot i això, si us agraden les biografies, aquest és el llibre adequat. Espero que us agradi!

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "Danny campió del món"

M'agrada molt la teva ressenya, Mariona! Gràcies per ajudar-nos a fer la Biblioteca del QL més gran! yes

I tu, què més has llegit de Roald Dahl? A mi "Matilda" m'encanta! heart

Mx

Hola Mixa, de Roald Dahl m'he llegit bastants llibres perquè és un dels meus autors preferits. M'he llegit: Charlie i la fàbrica de xocolata, Les bruixes, El nen, Agu trot, "Mi año", Els Culdolla, La meravellosa medicina d'en Jordi, James i el présec gegant, Danny camió del món, i els meus preferits, que són El gran amic gegant Matilda. Aquests dos últims crec que me'ls tornaré a llegir perquè són fantàsics i et transporta en un món meravellós. Els altres, com que fa temps que me'ls he llegit gairebé no me'n recordo.

Si no t'has llegit el llibre de El gran amic gegant, no te'l perdis, és també molt divertit i entretingut, te'l recomano molt.yesheart

Mariona Planas

 

Uauuu! Doncs sí que has llegit llibres de Roald Dahl! surprise

Jo no he llegit “El gran amic gegant” però sí que vaig veure l’adaptació que va dirigir Steven Spielberg... Tu l’has vist? No sé si serà fidel al llibre però la peli era divertida! cheeky

Tràiler “Mi amigo el gigante”

Gràcies per la recomanació, Mariona, m’ho apunto! yes

Mx