El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Crims duplicats. Sèrie Bergman 2

Editorial: 
Labutxaca
Traductor: 
Jordi Boixadós
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2018
Altres dades: 
Isbn 978-84-17031-43-5. Títol original: Lärjungen (2011)
Valoració dels usuaris: 
9/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

 

Enmig d’una onada de calor a Estocolm, troben una dona brutalment assassinada. És la tercera víctima en menys d’un mes. Tots els cossos porten la firma d’Edward Hinde, un assassí en sèrie cruel, manipulador i molt intel·ligent que, gràcies al psicòleg criminal Sebastian Bergman, fa anys que està tancat en una presó de màxima seguretat…
L’equip de Torkel Höglund es troba en un carreró sense sortida i sota una gran pressió: l’homicida actua cada vegada més ràpid i els agents saben que hi haurà un altre crim aviat. Quan en Bergman s’assabenta del cas, decideix utilitzar tots els seus estratagemes i argúcies per ficar cullerada a la investigació. I descobrirà una clau que relaciona els assassinats d’una manera que no s’hauria pogut imaginar mai.
No hi ha ningú sa i estalvi a Estocolm, ni tan sols ell mateix.
Tremendament addictiva i amb una excepcional profunditat psicològica, Crims duplicats és el segon títol de la sèrie, que s’ha convertit en un èxit a tot Europa. 

 

 

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

 

En aquesta novel·la ens trobem un nou cas, el qual hauran de resoldre els mateixos protagonistes de Secrets imperfectes, essent tant atraient i additiva com l’anterior, i, així mateix, manté el focus en els perfils psicològics dels personatges, donant voltes meditades, aprofundint més en les interconnexions passades dels protagonistes, amb la qual cosa descobrim noves raons de comportament, i, a poc a poc, ens els anem fent més nostres, ens mostra els clarobscurs de la vida i dels humans, amb uns criminals que no desmereixen tampoc, envilidors, i on els traumes de la infància, no resolts satisfactòriament, van deixant petja.

 

 

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Crims duplicats. Sèrie Bergman 2" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!