El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Controlaré els teus somnis

Autor/s: 
Editorial: 
Roca
Traductor: 
Pau Bombardó Oriol
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2015
Altres dades: 
isbn 9788416306718 i 9788499189581. Títol original: Beware of the wolf (2015).
Valoració dels usuaris: 
7.3/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

 

Quatre persones que viuen en llocs diversos del país i que, aparentment, no tenen res en comú diuen haver tingut el mateix somni –un malson paorós en el qual hi ha un punyal ensangonat amb un cap de llop esculpit al mànec. A continuació, aquestes quatre persones apareixen amb talls als canells –aparentment suïcidis– provocats per punyals amb un cap de llop. 
 

La policia se centra de seguida en Richard Hammond, un psicòleg controvertit que fa sessions d’hipnoteràpia a l’Hotel del Llac del Llop, una veterana i inquietant instal·lació a les muntanyes Adirondack. Sembla ser que cadascuna de les víctimes havia anat a veure en Hammond poc abans de morir.

 

Amoïnat per les incerteses que planteja el tractament del cas que fa la policia, en Gurney comença la seva pròpia investigació, una iniciativa que el posa al punt de mira no només d’un fred assassí i de la policia local sinó també dels qui hi ha a les clavegueres més fosques del govern federal. Tan implacables com la tempesta que l’atrapa en el sinistre i misteriós Llac del Llop, els enemics d’en Gurney fan tot el que poden per amagar-li la veritat –fins i tot un atac aclaparador contra la salut mental de la seva estimada esposa Madeleine.

 

Amb els recursos emocionals pressionats al límit, en Gurney s’ha de llançar al cent per cent a lliurar a mort una batalla d’enginy contra l’adversari més fred i espaordidor amb qui mai s’hagi enfrontat.

 

Controlaré els teus somnis és la nova i addictiva novel·la d’un escriptor que el New York Times presenta com a «magistral» i que porta més enllà les aventures de Dave Gurney, un detectiu que els crítics han comparat amb Sherlock Holmes.

 

 

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

En aquesta novel·la negra de tall simple, àgil i dinàmica, on a totes les preguntes se’ns acaba donant resposta, toca temes com l’homofòbia, l’hipnotisme i el control mental, la tecnologia, l’espionatge, l’ús polític de la informació i quan el poder enlloc de defensar l’estat de dret el vulnera... una trama que enganxa encara que tingui molt d’inversemblant.

 

 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Controlaré els teus somnis" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!