El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Catalunya mítica

Autor/s: 
Editorial: 
Orciny Press
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2015
Valoració dels usuaris: 
4/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Antologia de diversos autors contempornis que s'inspiren en els mites i llegendes pròpiament catalans per crear els seus relats de ciència-ficció, de fantasia i de terror.

Sovint desconeguda, a vegades oblidada o potser tan arrelada al nostre imaginari, la mitologia pròpiament catalana molts cops passa desapercebuda com a influència en la creació artística dels nostres dies. Estem acostumats a rebre tantes influències de fora que moltes vegades el que ens sorprèn és precisament el que es fa a casa nostra. Catalunya mítica es una antologia en què els autors han escrit relats de ciència-ficció, de fantasia o de terror inspirats en els mites i les llegendes catalanes. El llibre està ple contes fantàstics i faules, de terror gòtic o més contemporani, de ciència-ficció i steampunk, poètics i èpics, on les dones d'aigua, el comte Estruch i Arnau, entre d'altres, prenen una nova vida.

Els autors de la recull són:

Ferran d’Armengol; Mercè Bagaria; Enric Bassegoda; Ignacio J. Borraz; Joaquim Casal; Alícia Gili; Rubén Guallar; Marc Martorell; Víctor N. Monterroso; Sergi G. Oset; Anabel Pérez Real

 

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Llibre molt interessant i enganxa des de la primera pàgina. Molt bona actualització de mites i llegendes catalanes, i en fa difusió de mites locals. Una forma nova d'arribar a les llegendes a través de la ciència ficció o a l'inrevés. 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Catalunya mítica" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!