El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Cartes des de l'illa d'Skye

Editorial: 
Columna
Traductor: 
Esther Roig Giménez
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2013
Valoració dels usuaris: 
9.3/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

La història sen's transmet a través de dues relacions espistolars situades en dues èpoques diferents, la primera comença poc abans de la primera guerra mundial, i l'altra durant la segona.

Tot comença quan una poetessa que habita a l'illa d'Skye rep la primera carta d'un "fan" des de l'altra banda de l'oceà. Entre ells s'estableix una relació epistolar ja que connecten ràpidament a través d'una passió comuna: la lectura...

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 
Potser no sembli a priori un llibre molt interessant u original, i es que no us he volgut explicar massa per no córrer el perill d'explicar més del compte. Però el que sí que us puc dir, es que m'he enganxat des de la primera pàgina com feia temps que no m'enganxava amb un llibre, i no sé que estic fent aquí escrivint i no llegint-lo, encara que ja hem queda molt poquet. Ho estic trobant molt especial..., si us agraden els llibres per com s'explica el que passa més perquè el que passa (ei, que hi passen coses) us agradarà, si us agradar llegir directament el que senten els personatges, us agradarà, i si sou dels que no us podeu resistir davant dels personatges que senten passió per la lectura, aquest llibre es per vosaltres.
Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Cartes des de l'illa d'Skye" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!