El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Cançó de la plana

Autor/s: 
Editorial: 
Periscopi
Traductor: 
Marta Pera
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2017
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
8/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Al petit poble de Holt, Colorado, un professor s’ha de fer càrrec dels seus dos fills, que s’inicien en l’aventura de viure, després de la desaparició de la seva dona; una adolescent embarassada és rebutjada per la seva mare i es veu obligada a buscar refugi, i dos germans solitaris d’edat avançada que viuen en una granja dels afores veuen com el seu dia a dia s’altera sense remei quan decideixen acollir un hoste inesperat.

Les vides de tots aquests personatges s’entrellacen en la cadència lenta d’aquesta comunitat rural que es debat entre la modernitat i els valors tradicionals. Amb una prosa senzilla i plena de detalls, Kent Haruf ens mostra un paisatge humà commovedor on l’amor i l’esperança esdevenen el motor de tota vida humana.

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Una joia que és l'inici d'una trilogia. Entres d'una manera intensa en la vida del poble i dels seus personatges.  A mida que vas llegint te'ls vas fent cada vegada més teus. Escrit de manera senzilla, però que t'atrapa. L'alternança de capítols segons els personatges et situa de manera fàcil i ràpida en la història. En tancar-lo et quedes amb les ganes de continuar. De moment, hem d'esperar...

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Cançó de la plana" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!