El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Caçadors d'ombres IV. La ciutat de l'àngel caigut

Autor/s: 
Editorial: 
Grup 62-Estrella Polar
Traductor: 
Aïda Garcia Pons
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2011
Valoració dels usuaris: 
9.7/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

En Simon està tenint problemes per adaptar-se a la nova vida com a vampir diürn, sobretot tenint en compte que gairebé no veu a la Clary. Ella es troba submergida en la seva formació com a nefilim i passant temps amb en Jace.

Tot això sense mencionar encara la pressió que comporta que dues noies vulguin sortir amb ell... Quina ha de triar?

En Simon decideix marxar sol de la ciutat per descansar, però no s'imagina (ni ell, ni cap dels seus amics) que la guerra que ja creia guanyada, encara no ha acabat.

En Jace començarà a patir somnis horribles, que ell pensa que només poden ser fruit d'un Dimoni Major. Els Germans Silenciosos 

Spoiler: Prem per desplegar
  pensen que quan en Jace va "renéixer" gràcies a l'Àngel, va quedar desprotegit envers a possibles atacs que li poguessin fer a la ment en no dur a terme la cerimònia que fa que això no pugui passar. Per això

l'examinen, i al cap de dos dies ja resolen que en veritat no passa res...

Quan el van a buscar per comunicar-li, ell ha desaparegut.

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

El volum IV de Caçadors d'ombres penso que és el que més m'ha agradat de la col·lecció, ja que cada vegada et vas familiaritzant més amb tots els personatges. Coneixes els seus sentiments i pensaments i creus que pots preveure les seves accions. Però això no és així, perquè Cassandra Clare fa d'aquesta història un llibre ple de girs inesperats i un final impressionant.

El recomano a tothom que s'hagi llegit els altres tres llibres de la saga (que també m'agraden molt). Si no ho heu fet, primer llegiu-vos-els, perquè si no, és impossible entendre res!

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Caçadors d'ombres IV. La ciutat de l'àngel caigut" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!