El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Bon dia princesa

Autor/s: 
Editorial: 
Columna
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2012
Valoració dels usuaris: 
9.5/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Blue Jeans és el pseudònim sota el que signa l'escriptor Francisco de Paula, autor del llibre "Canciones para Paula". En aquest segon llibre se centra en les relacions d'amistat i d'amor del Club dels incompresos, un grup de cinc nois i noies que s'agrupen amb el tret en comú de no pertànyer als populars de l'institut. Dos anys després de la formació del grup però, moltes coses han canviat, com la transformació d'en Raul i l'Eli que els ha tornat atractius i populars. Els canvis en les relacions amb les seves famílies i entre ells centren la història, i al final del llibre el grup ha canviat respecte el que havia estat en un inici. És un llibre molt contemporani, amb moltes referències a sèries o llibres actuals.

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Penso que és un llibre d'adolescents i per adolescents. Si et va agradar "Canciones para Paula" o el tipus de llibre que escriu Federico Mocchia, aquest t'encantarà. Serà un bon llibre per passar l'estona. Tot i que potser és massa llarg, els capítols són curts i ajuden a la lectura.

Si fa dies que vas deixar l'adolescència no et creguis els que diuen que és per totes les edats, és absolutament prescindible. D'aquí les dues etiquetes que semblen contradictòries.

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "Bon dia princesa"

sii!! El libre es molt mes xulo que la pelicula perque tho imagines tu pero tinc ganes de veure la peli, ns es un llibre d'aloscents i ja sabeu com sera ple de emocions, aventures, amors, plors. Es un llibre molt xulo recomano llegir-lo!!!!

Molt bonic. El millor llibre que he llegit mai! Si no l'heu llegit (que ja és estrany) us el recomani moltíssim! I la resta de la trilogia (de quatre llibres) també, és clar! Des de que me'l vaig acabar, n'he tingut ganes de més, necessito la cinquena part! De veritat, és preciós!

és un llibre molt divertit, a mi, m'ha encantat, m'hi he quedat enganxada, de seguida que tenia un moment per llegir, ho feia, el recomano sobretot els que se senten abandonats, que troben que ningú no els entén com si fós d'un altre món (incomprsos), a mi no m'ha encantat no, m'ha enganxat!!

Bé, de fet aquest llibre me'l van recomanar i la veritat és que jo també el vull recomanar, us el vull recomanar a tots aquells qui estimeu els llibres tant com jo, perquè és un llibre genial, com tots els d'en Blue Jeans, totalment recomanable!