El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

ANDAVEYCREA

Autor/s: 
Editorial: 
Autoedició
Il·lustrador: 
Il·lustrat amb l'App Notegraphy
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2016
Valoració dels usuaris: 
0/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

L'autor, amb més de 110.000 seguidors a Twitter, ex-directiu de Sony Music a Nova York i actualment consultor, mentor de start-ups i professor de màrqueting a ESADE, ha fet del seu compte @franccarreras la seva carta de presentació. Twitteja sobre noves tecnologies, lideratge digital, màrqueting i, sobretot, ha fet de l’etiqueta (hastag en argot twittaire) #andaveycrea el seu segell personal.

I com que “qui sembra, recull”, ha recollit les 99 frases amb hastag #andaveycrea més compartides a twitter en un llibre titulat, com no, #andaveycrea (la frase 100 la deixa que l’escrivim nosaltres mateixos).

 

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Es tracta d’un llibre molt àgil, a primera vista senzill. Però, com amb tot, potser es podria dir que l’èxit rau en la senzillesa de les petites coses. És un llibre auto-editat i auto-il·lustrat amb Notegraphy, una App que permet “tunejar”, donar forma, color, etc. els escrits a les xarxes socials. Sí, una App ideal per fer marca digital.

ANDAVEYCREA es tracta doncs d’un clar exemple de que en Franc Carreras sap de què parla: és un self-made man digital en tota regla. I no cal dir que el passat Sant Jordi #andaveycrea va triomfar: senzill, barat i un regal assegurat pels qui no estan gens acostumats a llegir literatura.

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"ANDAVEYCREA" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!