El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Amb una mà al davant i l'altra al darrere

Autor/s: 
Editorial: 
Empúries
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2012
Valoració dels usuaris: 
6.3/10
Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 
Aquí tenim un relat curt, fresc i amable, amb un cert to humorístic. D’aquelles novel·les que es llegeixen amb un mig somriure i que, de tant en tant, provoquen rialles incontenibles. Però sota aquest vernís de frivolitat s’hi amaguen reflexions profundes i d’intens calat.
La monotonia quotidiana d’un matrimoni de classe mitjana es veu sotraguejada  per un fet insòlit, i això té conseqüències pel que fa a la logística de la llar, però també amb la visió del món intern i exterior de la parella.
Alan Bennett ja va seduir-nos com l’autor d’ Una lectora poc corrent  
 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "Amb una mà al davant i l'altra al darrere"

Prenc nota de la recomanació, Josep Ma. 
Igual m'equivoco, però pel que en dius, em sona similar a 'El frente ruso', que també em va fer riure molt tot i que al final el somriure se't queda glaçat als llavis.

Rosamari Evidentment són diferents, però si que podríem dir que pertanyen al mateix gènere,  tot i que en que aquest la sàtira és menys evident i és més profund.
Curiosament la protagonista es diu Rosemary. De ben segur qualsevol semblança amb tu seria pura casualitat i totalment desafortunada surprise.

 Encara que no em digui Rosamary smileycom que també em va agradar i vaig riure molt amb el frente ruso i com que em fa gràcai el títol i em refio del teu comentari, també serà un títol que tindré en compte, potser per regalar.
Maria Jesús

Maria Jesús