El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Alma - Memorias de Harleck

Editorial: 
Marlow - Edhasa
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2015
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
0/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

"Memòries d'Harleck" és una saga fantàstica que transcorre en el món de Harleck, una successió d'arxipèlags i illes de més de 3000 anys d'història.

Aquest món, creat per Pau Sitjar i Roger Peruga, en què cohabiten humans juntament amb moltes altres races mai vistes, està ambientat en una societat medieval, però d'intel·lecte i filosofia avançada al seu temps, semblant al pensament contemporani de l'època.
"Alma" és el primer d'aquests llibres, publicat abril 2015 sota el segell Marlow (Edhasa) i acaba de sortir a la venda el segon volum "Mente" .

La nostra aventura comença amb Erlin, un noi senzill que habita amb el seu avi Galmor en una de les illes més humils de Maregard, el nou imperi humà, regit dese fa 16 anys per Marfor, un cabdill d'increïble poder, que va acabar amb la dinastia Ardalion per convertir-se en rei.
A les mans de Erlin acaba una misteriosa esfera que provocarà l'inici d'una aventura desesperada per fugir dels servents del rei. En el seu viatge fins a la llunyana Resistència anirà acompanyat per un raïm de personatges, com el capità Eimos o Barlin, un murri lladre carrer.
Aquesta història no és més que la introducció a una aventura de tals proporcions que sacsejarà els pilars del món de Harleck, revivint una profecia i una lluita pel poder, de final incert.

Submergeix-te en el ric i divers món de Harleck. Coneix Maregard, la seva gent i als personatges d'aquesta companyia, que tractarà de portar a Erlin al seu destí.

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Molt interessant, sobretot tenint en compte la jove edat dels autors. Món de fantasia per a joves on s'hi barregen moltes històries.

Es tracta del primer volum d'una triologia de la qual només s'han publicat, de moment, els dos primers llibres. Alma explica la primera part de la història de Erlin, un jove que viu amb el seu avi a una cabaña a les terres del rei Marfor. Un dia el jove troba una esfera amb misterioos poders.

El llibre de moment només es troba en castellà.

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Alma - Memorias de Harleck" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!