El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Abans, quan érem grans

Autor/s: 
Editorial: 
La Magrana
Traductor: 
Ernest Riera
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2002
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
1/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Temps era temps, hi havia una dona que es va adonar que s'havia convertit en la persona equivocada." D'aquesta manera comença Anne Tyler aquesta irresistible novel·la. La dona és Rebecca Davitch, una àvia de cinquanta-tres anys que un dia comença a dubtar d'ella mateixa i a preguntar-se què hauria passat si no s'hagués casat amb Joe Davitch.

Quan la Rebecca va conèixer en Joe, era un home apassionant, expansiu, més gran que ella i divorciat amb tres filles petites i un negoci familiar d'organització de festes. Per a la Rebecca, extravertida, alegre, nascuda per celebrar les coses, organitzar festes era, al capdavall, la seva vocació, i abans no se'n va adonar, va adoptar tota aquella família i va començar a organitzar durant anys tot un seguit inacabable de festes, convits i celebracions.

I ara, al cap de trenta anys, a la Rebecca l'agafa desprevinguda la pregunta de qui és en realitat i si la seva vida té algun sentit. La resposta —l'intent de recuperar el seu jo juvenil, aquella digníssima persona adulta que havia estat abans— és la història que s'explica en aquesta seductora, divertida i profundament emotiva novel·la.

 

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Una dona vídua i amb una família política extensa té una crisi que la fa dubtar de la vida que ha viscut fins ara.

L'aspecte més ric de la novel·la són les situacions familiars, que estan molt ben descrites; el Poppy i la protagonista també tenen molta vida. La novel·la passa bé, però és bastant previsible.

 

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Abans, quan érem grans" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!