El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Cloenda d'Un cel de plom'

Dades activitat
Activitat tancada
Data de l'activitat: 
Dg, 14/02/2016 - 10:00
Lloc: 
Institució de les Lletres Catalanes
Descripció de l'activitat: 

 

Diumenge 14 de febrer a les 10 del matí, us convidem a assistir a la cloenda de la lectura compartida d'Un cel de plom , la novel·la de Carme Martí que hem llegit aquests dies al Què Llegeixes. Tindrem l'oportunitat de veure un parell de breus documentals dedicats a la figura de Neus Català i podrem gaudir d'una petita sorpresa a càrerc de Rosabel Bofarull. També, ja veureu com, podrem agrair a la Neus Català el seu esforç per mantenir viva la memòria. 

Comptarem amb la presència de la directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Laura Borràs. 

Lloc: carrer Mallorca, 272 1a planta. Barcelona.

Apunteu-vos-hi amb el formulari verd que trobareu en aquesta pàgina, especificant "Cloenda Un cel de plom".

ATENCIÓ:

Pels qui no pugueu venir també hem pensat la manera amb què podreu fer arribar el vostre missatge a la Neus Català. Només heu de "penjar una nota" en aquest mural virtual que hem preparat per a l'ocasió. És molt fàcil: entreu en aquest enllaç, feu doble clic sobre el suro virtual i deixeu-hi el vostre missatge (un parell o tres de línies).

Franja: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "Cloenda d'Un cel de plom'"

He anat seguint la lectura conjunta però no he pogut fer cap aportació i en aquesta ocasió tampoc us podré acompanyar en la cloenda perquè seré fora de Barcelona. No dubto que com sempre serà un esdeveniment molt enriquidor i us desitjo que us ho passeu molt bé. Jo per la meva banda espero a acabar la lectura per enviar un missatge a la Néus Català.

dolors