El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Excursions amb nens per la Costa Brava i les comarques d’interior de Girona

Editorial: 
Cossetània
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2015
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
5/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 
Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Cossetània Edicions  escalfa els motors de cara l’estiu i ens proposa una col·lecció excel·lent on les activitats a l’aire lliure en família són una eina didàctica i pedagògica on tant pares com menuts poden gaudir de la natura i de temps de qualitat en família. Esteu preparats per endinsar-vos en unes excursions amb nens des d’una àrea de pícnic?

Aquesta col·lecció ja compta amb títols com: “Excursions amb nens pel Camp de Tarragona”, “Excursions amb nens per les Terres de l'Ebre”, “Excursions amb nens per la Catalunya Central” i el darrer d’ells i el que ens ocupa avui és Excursions amb nens per la Costa Brava i les comarques d’interior de Girona, unes guies molt pràctiques, ben estructurades, fàcils i entenedores a un preu irresistible.

En aquest recull trobareu 12 itineraris per l’Alt Empordà, la Garrotxa, el Pla de l’Estany, la Selva, el Baix Empordà i el Gironès per fer a peu o en bicicleta, assequible per a totes les condicions físiques i edats.

Amb aquesta guia podreu seguir les passes d’antics contrabandistes per cales amagades, endinsar-vos a l’interior d’un volcà adormit, anar a la recerca de palaus de fades en un bosc encantat o escoltar el cant de les granotes mentre pedaleu enmig d’aiguamolls plens d’aus.

Totes les rutes tenen com a nexe una àrea de pícnic, origen i destí des d’on emprendre l’aventura o refer forces, amb una acurada descripció dels seus equipaments i serveis, la manera d’accedir-hi o els telèfons de contacte.

Barbara Vastenavond i en Rafael Servent Arracó són els autors d’aquesta brillant col·lecció, on es promou la vida amb família i la descoberta de la natura amb els més menuts de la casa.

Cada excursió està dividida per Què hi trobareu, Com arribar-hi, L’excursió, Què hi trobareu al destí i En marxa.

Una eina que no esta restringida a les famílies, les escoles poden prendre nota d’aquestes propostes saludables on els menuts poden gaudir d’un dia de lleure i aprendre coses noves.

M’he quedat amb ganes de fer-ne més d’una, vull descobrir per mi mateixa les meravelles del Castell de Montgrí i veure el Salt del Sallent.

Qui a dit que la nostra terra és només urbanita, sempre hi ha algun racó per descobrir, un moment de pau entre la natura i uns ulls com a plats en la cara del menuts al descobrir petits tresors amagats.

@PetitaLlibreria

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Excursions amb nens per la Costa Brava i les comarques d’interior de Girona" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!