El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Els Vermuts de l'Ase amb Josep Pedrals

Dades activitat
Activitat tancada
Data de l'activitat: 
Ds, 03/03/2018 - 12:30
Lloc: 
Llibreria La inexplicable de Sants
Descripció de l'activitat: 

 

Per commemorar que tot just fa 600 anys Anselm Turmeda escrivia la Disputa de l’ase -en vam fer una lectura compartida al QL amb l'Antònia Carré!-, l’Editorial Barcino, segell de la Fundació Carulla, ha començat una ruta per fer arribar l’obra a tothom qui vulgui fer el vermut amb el poeta i rapsoda Josep Pedrals.

En diverses llibreries, i en horari de vermut del dissabte, Pedrals realitza un monòleg divertit i ple de contingut en què explica qui era Turmeda, com va ser el seu exili a Tunis, com era la societat de l’època i, sobretot, en què consisteix la Disputa de l’ase, que pot semblar una faula satírica però que amaga molts aspectes del seu pensament i moral.

L'editorial Barcino ens convida als usuaris del Què Llegeixes a assistir al vermut del 3 de març que es farà a partir de les 12,30h a la nova llibreria La inexplicable de Sants (Carrer Galileu, 78 - Sants).

Inscriu-te a través d'aquest formulari indicant VERMUT ASE.

enlightenedATENCIÓ: sortejarem un exemplar de La disputa de l'ase, gentilesa de l'Editorial Barcino, entre tots els assistents inscrits i el lliurarem el mateix dia del vermut!

Edició commemorativa: la Disputa de l’ase amb vestit nou

L’Editorial Barcino va publicar la Disputa de l’ase el 2013, en versió al català actual d’Albert Mestres i Marta Marfany. Ara, coincidint amb el sisè centenari de la seva redacció, veu la llum la segona edició, amb una coberta especial que reprodueix una pintura mural del s. XII. 

 

Franja: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Els Vermuts de l'Ase amb Josep Pedrals" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!