El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Els Savage

Autor/s: 
Editorial: 
Fanbooks
Il·lustrador: 
Jason Chan
Traductor: 
Alba de Toro Nozal
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2013
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
6.5/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

La Sasha Savage està enamorada. Fantàstic! En Jack, el noi dels seus somnis, és guapo, encantador...i vegetarià. De fet, això no seria cap problema si no fos perquè la família de la Sasha és una mica massa "carnívora". I és que els Savage no són el que semblen. El pare exerceix una autoritat de ferro i els experiments de la mare a la cuina són cada dia més..."arriscats", seria la paraula? Quan un detectiu excessivament curiós que rep l'encàrrec de furgar en la seva vida, la sòlida unitat familiar comença a afeblir-se, com la sinistra preferència pels éssers humans a l'hora de sopar...

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Els Savage són una família encantadora, al menys a simple vista. Però quin problema hi ha en que la Sasha , la filla adolescent, els digui que el noi amb qui surt és vegetarià? I que ella deixi de menjar carn, perquè seria un daltabaix? Que amaguen els Savage?

Aquest llibre és fantàsticament tenebrós. A veure si us animeu a llegir-lo... .Bon profit!

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "Els Savage"

Aquets llibre el vam llegir al Club de Lectura de la Biblioteca d'Igualada i nova agradar a ningú, però jo trobo que té un humor negre molt fi i una forta càrrega violenta.