El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Els internats de la por

Editorial: 
Ara Llibres
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2016
Valoració dels usuaris: 
7/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Una investigació esfereïdora que destapa uns fets ocults i silenciats durant dècades: els abusos sexuals, els maltractaments físics i psíquics, l’explotació laboral i les pràctiques mèdiques dubtoses que van patir milers de nens als internats religiosos i de l’Estat durant el franquisme i fins ben entrada la democràcia.

Un exercici de periodisme de primer ordre, que dóna veu a víctimes i testimonis i denuncia amb noms i cognoms la suposada superioritat moral al servei de les més baixes passions. Montse Armengou i Ricard Belis, amb l’orgull del periodisme compromès com a bandera, volen oferir als damnificats la reparació que no els donen les institucions i facilitar que se sàpiga què va passar en aquells internats, amb aquesta infantesa tan injustament tractada.

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Recull de testimonis dels internaments no voluntaris de nens i joves durant el franquisme. Amè i testimoni en primera línia dels maltractaments soferts. Seqüela del documental amb el mateix nom estrenat fa uns anys a TVC.

Només una pega: al recollir tants testimonis, algunes explicacions es van repetint i al final se m'ha fet una miqueta ferragòs.

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Els internats de la por" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!