El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

El noi del pijama

Editorial: 
Labutxaca
Il·lustrador: 
Victor igual
Traductor: 
Jordi cussà balaguer
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2007
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
0/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Pero començar Bruno es un noi de 9 anys que vivia en Berlin amb els seus pares ,germana,i la seva criada Maria.un dia Bruna al arribar a casa veu que la criada agafava i feia les maletes per mudarse per problemes de guerra(el seu pare era el el maxim representant del seu pais).Bruno s'entristeix perque deixava enrere els seus amics.
Bruno al arribar a 'Archviz' el nou lloc on viviran porta una vida bastant controlada ja que no molt lluny hi havia un camp de concentracio on un dia Bruno s'apropa i coneix a Shmuel un noi que viu al camp de concentracio on porta una vida molt dificil.
Bruno en aquell moment no sabia que era un camp de concentracio ni que eren els esclaus la qual forma els interpretava de manera que el camp era una granja i els esclaus eren persones amb pijama de ratlles.
Bruno un dia decideix anar a jugar amb Shmuel el qual li porta un pijama de ratlles i Bruno decideix entrar dins el camp .Una decicio que comporta a Bruno desgraciadament entri a una camara de gas inconcientment i mori.

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Aquest per mi ha sigut el millor llibre que he llegit en la meva vida perque m'ha impactat i m' he sentit dins el paper de Bruno .l'explicacio d'aquest llibre,les paraules , l'innocencia de bruno m'ha profunditzat el cor .
Ho recomano 100% perque estic segurrissim que li agradara a qualsevol persona pero no ho recomano a gent de poca edat i sensible perque pot arribar a plorar per el final

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "El noi del pijama "