El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

El Llibre de la Pols

Autor/s: 
Editorial: 
Estrella Polar
Il·lustrador: 
Montse Rubio
Traductor: 
Àlex Gombau i Arnau
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2017
Valoració dels usuaris: 
0/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

El Llibre de la pols

Aquest llibre fet per Philip Pullman tracta d’un noi que es diu Malcolm té 11 anys que viu a prop d’Oxford, el treballa en un hostal que es diu La Truita, viu en una casa amb l’asta que és el seu daimoni i els seus pares. En Malcolm també treballa amb una noia que es diu Alice, a l’altra riba estan les monges (Godstow). En Malcolm descobreix que les monjes tenen una altra nena petita que es diu Lyra. La Lyra és la filla d'en Lord Asriel, pero les monges “protegeixen la Lyra d’en Asriel perquè Asriel va ser comnat d'assassinat. Un dia va haver-hi una inundació i en Malcom i L’alice es van encontrar a la Lyra i es van posar de missió donar li a Lord Asriel la seva filla. Pero estava un home que volia matar a la Lyra el es deia Bonneville.Llavors en Malcom, L’alice, L'asta i la seva canoa que es deia La Belle Sauvage, van haver de fer una aventura i al final……blush

 

 

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

El Llibre de la pols

 

 

La meva recomanació literària va per el llibre El Llibre de la Pols fet per Philip Pullman.

Primer de tot dir que jo recomano aquest llibre per persones adolescents o més grans, perque per a nens es pot fer algunes parts una mica aburrides.

Segon vull dir que m'ha agradat perque va d'una aventura, al principi era una mica aburrit pero al final és molt emocionant per les situacions del personatge.

I per últim dir que per llegir aquest llibre es necessita molt de temps perquè té 474 pàgines.

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "El Llibre de la Pols"