El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

El diari del Greg, un pringat total

Autor/s: 
Editorial: 
Any d'edició: 
2008
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
8.7/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Són la aventures i desventures d'un noi de 13 anys normal i corrent. La seva vida.'Aquest llbre va de un nen el Greg que pel seu aniversari li regalen un diari.I cada dia escriu que li passa a l'escola o a casa.El recomano!!Jo me le llegit és xulissím!' (Anca00)

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "El diari del Greg, un pringat total"

Està bé però té masses dibuixos, t'el llegeixes en poc temps i ja no t'el tornes a llegir.

yo m'he llegit els tres i son fantastics. ho recomano a tothom. sobretot als que encara no els hi agrada molt llegir perque te molts dibuixos i es molt divertit.es daquells llibres que t'ho passes bé.

Tenia masses ganes de llegirme'ls tots després de llegir aquest. I per això ja tinc tota la col·lecció.

A mi aquest llibre em va agradar i me l'he llegit varis cops tot hi que a la que te las llegit un cop ja no et fa tanta gràcia com la primera però és divertit.

Està bastant bé, és fàcil de llegir i entretingut (jo me l'he llegit aquest matí en dues horetes!)

Aviat sortí el pare amb el faristol, la mare amb les partitures i la germana amb el violí.~La metamorfosi, Franz Kafka

M'ha fet riure una bona estona, però té poca lletra. És molt divertit i entretingut

Molt xulo!

És divertit i fàcil de llegir! M'encanten els dibuixos! Són el millor!

"...Quan es fixen tant en mi, primer em poso esquerpa, després trista i al final acabo girant el meu cor, amb el cantó dolent cap a fora i el bo cap a dins, buscant sempre la manera de ser com de veritat m'agradaria ser i com podria ser,...si no hi hagués