El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

El cartero de Bagdad

Autor/s: 
Editorial: 
Edelvives
Il·lustrador: 
Miguel A.Diez
Traductor: 
No hi ha
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2007
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
0/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Abdulwahid es un nen de 11 que viu a Bagdad en el barri de karrada, amb els seus pares. Aquesta història succeix durant la guerra i per aquest motiu hi han bastantes persones en situació de pobresa.

Aquest nen també li diuen aixecador de pesàs, i va guanyar la medalla de bronze.

l'únic en la història d'aquest país, que la gent recorda com un record i gest inoblidable. Viu amb el seu pare, Ibrahim, carter que reparteix el correu en la seva motocicleta, i Fatiha, la mare,  a casa de la família només hi ha una habitació, en l'humil barri de Karrada, a Bagdad, en la que va ser la ciutat més gran de la Terra i anomenada Ciutat de la Pau. Ara, amb la guerra, els comerços els i costa vendre, ell no pot anar a l'escola i la seva mare amb prou feines surt de casa per la inseguretat. Si voleu saber mes us el teniu que llegir....

 

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Es una història molt recomanada de una família musulmana, es una historia que està molt ben explicada i es molt recomanable es com viuen en els països musulmans en guerra, també explica una mica la pobresa en els països musulmans i es un llibre totalment recomanat.

 
Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"El cartero de Bagdad " encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!