El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

El camp. La ciutat

Autor/s: 
Editorial: 
Angle Editorial
Il·lustrador: 
Roser Capdevila
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2016
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
10/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 
Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Sabeu qui és l’Espiet? L’Espiet és un ocell molt curiós i una mica tafaner que s’ha colat en les planes dels dos volums que ens presenta la gran Roser Capdevila i en la que ens mostra La Ciutat i El camp de la mà d’Angle Editorial.

Dos volums en gran format i cartoné, sense paraules que indiquin als menuts que se’ls vol explicar, són dues experiències úniques on hauran de fer servir la imaginació per crear la seva pròpia historia, podran fixar-se en els detalls grans i petits i trobar l’Espiet que s’amaga gaudint de dos maneres de viure i de fer.

Una col·lecció a la que espero s’afegeixin nous títols i que rere planes plenes de colors i força intencionalitat són una gran eina didàctica per als més menuts de tres o quatre anys i pels una mica més grandets.

Els més petitons gaudiran del que veuen, no hi ha lletra que molesti i tot són imatges que connecten la vida actual amb la del propi infant, ideal per jugar amb ells preguntant-los coses sobre els personatges i que entenen ells.

Pels més grandets pot servir com a clau per a la imaginació, per donar-los la llibertat de fer-lo servir com a punt d’origen per que siguin ells qui afegeixin la lletra a aquestes planes i creïn la seva pròpia historia.

A El camp l’Espiet el trobareu en una casa de pagès, en un hort i en mig d’una plaça en dia de mercat, amb ell descobrirem les feines de la granja, donar de menjar les gallines, recollir els fruits de l’hort i fer-ne comerç de proximitat al poble on veïns i visitants poden gaudir dels seus productes sense oblidar la importància dels àpats en família sense oblidar les trapelleries que els nens poden arribar a fer a la natura.

Una experiència molt enriquidora pels menuts de ciutat , tant és així que aquí us deixo les seves primeres planes on podreu posar el peu al camp i gaudir d’un dia ple de vida.

http://www.angleeditorial.com/tasts/ElCamp.TAST.pdf

A La ciutat l’Espiet segueix a dos nens idèntics per tota la ciutat, van al parc, a un centre comercial i a una estació sense oblidar-nos de la vida a la llar.

Trobarem el contrapunt d’un dia al parc on sembla que els rellotges s’hagin aturat i l’esport i el joc prenen força en una ciutat on el temps i les preses no perdonen i el trànsit i el soroll són el pa de cada dia.

Amb els bessons anirem a comprar i ens quedarem atrapats en l’aparador d’una botiga de joguines, mentre al cinema fan un pel·lícula de les tres bessones i els grans intenten descansar fent un petit most.

L’estació de metro sempre plena, té els seus propis músics, els grans anuncis, trens que van i venen i corredisses per no perdre el tren, però la il·lustració final de la família a casa, amb el pare planxant i patint com una mala cosa, els nens descansant i la mare amb el petitó dóna calidesa i  mostra el joc de rols on tots poden fer-ho tot.

Gaudiu de la ciutat amb els bessons, aquí en teniu les primeres planes.

http://www.angleeditorial.com/tasts/LaCiutat.TAST.pdf

Dos volums imprescindibles i impressionants signats per una catalana il·lustre que ha fet la delícia dels menuts de diverses generacions. @PetitaLlibreria

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"El camp. La ciutat" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!