El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Despietat país de les meravelles i la Fi del Món

Autor/s: 
Editorial: 
Empúries
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2009
Altres dades: 
Traducció d'Imma Estany
Valoració dels usuaris: 
8.6/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

De l’autor de Kafka a la platja trobem aquest Despietat país de les meravelles... que data de 1985. Una obra a cavall de la ciència-ficció i la novel·la detectivesca que es va veure guardonada amb el premi Tanizaki que distingeix l’escriptor que més bé representi el Japó. Així doncs, trobarem una obra que es desplega per dos corrents que finalment es troben, d’una banda la lluita per la informació contraposada a un món estrany, reclòs, angoixant on els habitants són incapaços de poder somniar.

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "Despietat país de les meravelles i la Fi del Món"

I què tal? T'ha agradat? Més o menys que Kafka a la platja? A mi m'agrada molt en Murakami i he llegit Tokio blues, After dark i Kafka a la platja. De les tres, Tokio Blues me va agradar molt però penso que Kafka és la millor. Què tal és aquesta que comentes?

Salutacions!

Margalida

Crec que tens raó. De fet, el plantejament dels llibres és diferent. Aquest és de ciència-ficció, de totes maneres recordo que enganxa bastant el “simple viatge en ascensor” amb què comença .

Salutacions,

Josep-Lluís

Un llibre de literatura fantàstica molt recomanable. Endinsar-se al món de Murakami és tota una aventura que no saps mai per on sortirà.

Sóc una gran fan de Murakami. No m'he llegit tots els seus llibres, però puc dir que n'he llegit bastants: Després del terratrèmol, Balla, balla, balla, 1Q84 (els tres), etc, i és clar, el que estem en aquest moment comentant.

Aquest llibre senzillament em va tenir enganxada a les seves pàgines, potser no des del començament, però si des de bastant al principi, però es pot dir que un cop dintre no vaig tenir marxa enrere. Em va abduir, em va segrestar, vaig perdre la noció del temps i em va costar un examen suspès, però tot i així no me'n penedeixo.