El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Del amor al amor

Autor/s: 
Editorial: 
Dskntrl.Ed
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2012
Altres dades: 
116 pagines.
Valoració dels usuaris: 
10/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Del amor al amor, derivas sobre el sexo, el amor y las relaciones humanas, una publicació de Dskntrl.Ed i totamor.blogspot.com

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

tota l'informació a : http://totamor.blogspot.com.es/p/blog-page.html

Després de 4 anys de funcionament del blog 'Antes muerta que sumisa'tenim el plaer i l'alegria  de presentar el llibre del amor al amor. Son alguno dels textos i poemes de Sandra Rojas, Bibiana Hirukote, Mila Mores, Ona Marada, Amanda Mar y H.R.Herzen publicats al blog y seleccionats per encaixar en el paper amb les belles ilustracions de Joan Turu. I proleg de Ibai Sans Urbieta (http://totamor.blogspot.com/2012/12/prologo-del-amor-al-amor-ibai-surbie...)

Es tracta d'una altra aposta per promoure per tots els mitjans el debat i la reflexió en torn l'amor, el sexe i la llibertat en les relacions humanes. Està dedicat als heretges a tot sistema que desitjen volar en manada i per a qui alimenta els esperits lliures i suma com a  modus vivendi.

Esperamos que todas las personas y colectivos que compartan el mensaje lo difundan entre sus contactos para que el tejido amoroso crezca y se fortalezca.

Si quieres conseguir tu ejemplar, pedimos la colaboración económica de 5 euros para que no te cueste tanto regalarte amor y unas sencillas letras que amenicen tus debates sobre la libertad y las relaciones humanas. Ese dinero es para futuras reimpresiones y para que puedan ver la luz otros proyectos editoriales que tenemos en mente. Podemos hacer envios a cualquier lugar.

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Del amor al amor" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!