El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Cors de gofra

Autor/s: 
Editorial: 
Nordica
Il·lustrador: 
Zuzanna Celej
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2017
Valoració dels usuaris: 
7.5/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Aquest llibre explica el dia a dia de dos amics, la Lena i en Trille. Viuen en un poble petit de Noruega. Ella es aventurera i intrèpida. Viu Solà amb la seva mare, i a vegades pensa que li faria molta il·lusió tenir un pare. Ell, en Trille, té la ment serena i va sempre amb molt de compte. Viu amb els seus pares, la seva germana (que és adoptada de Colòmbia) i el seu avi, al qual li té un gran apreci.

La Lena i el Trille, tot i que tenen personalitats molt diferents, son molt amics.

El que més els hi agrada es compartir les gorres calentes de la seva àvia i viure aventures que quasi sempre acaben catastròficament. 

 

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

La historia es desenvolupa a Noruega, i tal i com descriuen el poble en el que viuen i també amb les ilustracions, m'he fet la imatge del poble i m'ha agradat molt.

Les il·lustracions m'han agradat molt. Estan molt ben fetes i els colors que utilitza són molt macos.

 

Respecte els personatges, en Trille té una personalitat tranquila. És molt prudent. M'ha agradat la seva personalitat i m'ha fet gracia alguns moments en el que es poden comparar el seu caràcter i el de la Lena, i es veuen molt diferents.

 

M'ha agradat molt.És un llibre d'aventura cotidianes molt divertides.També, tot i que es un llibre per nens i no gaire sentimental, la amistat entre els dos personatges protagonistes és molt interessant ja que, igualment que són totalment diferents respecta al caràcter de cadascú, la seva amistat és molt forta. A part, entre ells es complementen ja que quan hi ha algun problema, en Trille sap que s'ha de fer i procura fer-ho tot amb calma i prudència. En canvi, en els moments divertits i d'aventurar-se, la Lena ajuda al Trille a passar-s'ho bé. M'ha agradat molt la personalitat de la protagonista i m'ho he passat molt bé llegint-lo. 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "Cors de gofra"

Aquest llibre m'ha agradat molt, fa una mica de pena, però és molt guaiwink