El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Cor de Papallona

Autor/s: 
Editorial: 
Plataforma Editorial
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2014
Valoració dels usuaris: 
0/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Andrea Tomé ens explica en primera persona i en nom de la Victòria tot el procés mental i destructor de la malalatia de l'anorexia. 

Victòria és una noia de 19 anys que es rescatada del bany del local Dragon Fe de Santiago de Compostela estirada sobre un bassal de sang que s'ha produït ella mateixa al tallar-se les venes. La Victòria, tot i pesar menys de cinquanta quilos, es veu lletja i està deprimida per la seva ruptura amb el Marcos que ha marxat a estudiar a Irlanda. 
Un cop surt de l'hospital, la seva germana Blanca i el nòvio d'aquesta, en Nestor, gaire bé l'obliguen a donar les gràcies al noi que la va salvar dels bany del Dragon Fe, en Kenji. En kenji, treballa al Dragon Fe de cuiner i canta en un grup de rock, el seu somni és anar a Hongria. Amb la seva aura misteriosa i un passat molt tèrbol la Victòria se n'enamora i li serveix de taula de salvació de la seva autodestrucció. 

 

 

 

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

El relat és fluid i crea un punt de suspens per esbrinar el passat d'en Kenji, tot i que li manca una mica d'acció. El més recomanable és l'explicació de tot el procés de la malaltia molt ben detallat que arriba a ser colpidor, així com els efectes d'autodestrucció que provoca a qui la pateix. 

http://www.ara.cat/premium/opinio/Andrea-TomeAUTORA-COR-PAPALLONA-anorex...

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Cor de Papallona" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!