El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Cien años de soledad

Editorial: 
Any d'edició: 
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
9/10
Valora aquest llibre: 
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

La història de la familia Buendia des de la fundació del seu poble, Macondo. Un llibre molt complert amb l'unic inconvenient que la meitat dels personatges reben el mateix nom.

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "Cien años de soledad"

García Márquez és saludable a qualsevol hora. I mai no en tens prou. Tot el que explica acabes sentint-lo com una veritat rotunda; perquè encomana la passió pel discurs viu.

IMAGE(http://img16.imageshack.us/img16/6869/firmaclint.jpg)

Per mi sí, Miki manresa que és la millor novel.la del XX. Si no l'heu llegida ja us hi podeu posar.

Em sembla que és una d'aquelles novel.les que només es poden escriure un cop a la vida. Molt bona

Doncs a mi m'ha semblat que tampoc n'hi ha per tant. Collons! (que diu el sabio catalán)

El que lee no está haciendo algo, se está haciendo ALGUIEN.

És pot ser el llibre que més m'agradat de tots els que he llegit a la meva vida. Ara m'estic animant a rellegir-lo. I serà la tercera vegada.

Em va agradar tant que ara em fa por rellegir-lo, M'agradarà tan com quan era joveneta? Potser l'he idealitzat en el meu record ...

Espero que la segona lectura sigui més profitosa que la primera. De moment no l'he trobat tant genial com tothom diu. Ho tornaré a provar.

El vaig llegir als 15 anys i em va marcar profundament. Encara avui prenc el cafe sense sucre, com el coronel Aureliano Buendia. Intento rellegirlo al menys una vegada cada any.

Com aureola d'un conte. És una història narrada i viscuda on el protagonista un dia decideix d'explicar-la, embellint-la o bé exagerant fins a ridiculitzar certs passatges. De bon llegir

Els ulls són el mirall de l'ànima

Melquiades... un personatge que mai oblidaré. Aviat el rellegiré. NO és cap problema que la meitat dels personatges tinguin el mateix nom. SALUT.

O t'entusiasma i et crea adicció (quants l'hem rellegit varies vegades!) o no ets capaç d'acabar-lo...incomprensiblement....