El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Cavalls Salvatges

Autor/s: 
Editorial: 
Columna
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2000
Altres dades: 
Valoració dels usuaris: 
0/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Amb la publicació de Cavalls salvatges l’any 2000, Jordi Cussà es va presentar com a narrador amb un tema tan delicat i marginal com la corda fluixa dels addictes a l’heroïna. I per travar un paral·lelisme amb les peripècies autodestructives de l’acció, es va arriscar a més a una estructura formal ambiciosa i audaç de la qual cal destacar dos recursos. Un és la creació d’un cor de veus narradores, que alambinen la novel·la com un calidoscopi de lletres, frases, capítols, i l’altre la inclusió de poemes, atribuïts a aquests personatges, i de fragments i evocacions de cançons de l’època, per acréixer la versemblança i aprofundir el context. És aquesta diversitat el que engalana Cavalls salvatges amb una trama de llenguatges plena de transgressions, de matisos, de troballes i petites joies literàries

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Llibre que enganxa des de la primera pàgina. Ens endinsa pel món poc conegut i obscur de les drogues a la Catalunya dels anys 70 i 80. Sorprèn gratament l'estil fresc, directe, trencador,... de l'autor.

La descoberta de Jordi Cussà en aquesta seva primera novel·la va ser total i és un autor que he seguit i recomanat des d'aleshores!

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Cavalls Salvatges" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!