El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Boscos endins

Editorial: 
Edicions 62
Any d'edició: 
2008
Altres dades: 
Llibret de James Lapine
Valoració dels usuaris: 
8.5/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Sinopsi de la fitxa del llibre: Boscos endins trasllada al teatre musical la Ventafocs, en Jan de les mongeteres, la Caputxeta Vermella i molts altres
personatges coneguts de les rondalles fantàstiques. Entreteixida amb aquests contes clàssics hi trobem l’història del Forner i la Fornera, una parella que que desitja tenir un fill i ha de superar una sèrie de proves davant d’una bruixa maligna que viu al seu costat. James Lapine i Steven Sondheim han creat un musical que va molt més enllà de la rutina dels productes de Broadway. Les cançons de Sondheim, indestriablement unides a les paraules de Lapine, expressen amb inusitada perfecció les dificultats de la societat moderna i els dubtes que sorgeixen al llarg de l’existència, des de l’infància fins a l’edat adulta. Boscos endins s’ha estrenat als teatres més importants de Nova York i Londres, i posteriorment s’ha representat arreu del món, Boscos endins ha obtingut quatre premis Tony, i és considerada un dels musicals de referència del segle XX.

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

Recomanable per veure en qualsevol moment i per llegir. El teatre també es llegeix!

Web de Dagoll Dagom: http://www.dagolldagom.com/minisites/boscosendins/index.html

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "Boscos endins"

L'ha vaig veure  representada i em va agradar molt. A mi, potser m'agrada més veure'l representat que és quan acaba de ser allò per a què està escrit, però penso que també va bé llegir-ne o fer les dues coses.

Maria Jesús