El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Apocalipsi blanc

Editorial: 
Edicions Destino
Gènere literari: 
Any d'edició: 
1999
Altres dades: 
Col·lecció L'Ancora, Premi Josep Pla 1999
Valoració dels usuaris: 
0/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

Premi Josep Pla 1999. Apocalipsi blanc ens endinsa dins els terrenys sempre fascinants de l'aventura. És el relat de les peripècies de Llorenç Pàmies, orientalista català que, l'any 2010 (després d'alguns terribles desastres naturals que han commogut el món i a les envistes de la Tercera Guerra Mundial), forma part, juntament amb sis científics més de procedència internacional, de la Missió Imazighen de la Unió Europea, que té per objectiu rastrejar el Marroc a la recerca de proves científiques que corroborin o desmenteixin els rumors sobre noves pràctiques satàniques i antropòfagues en el nord del continent africà. Ben aviat, Llorenç Pàmies i els seus companys sabran  que la clau de tot plegat es troba en el terrible i enigmàtic Khaled, profeta apocalíptic, líder d'una secta d'assassins místics, i remuntaran les aigües del riu Dadès a la seva recerca. El seu itinerari, però, es convertirà en un profund aprenentatge de l'horror i la mort, que Francesc Puigpelat ens ofereix amb una prosa rica i vibrant, amb un estil contundent i clar, amb un relat admirablement construït la lectura del qual resulta impossible d'abandonar un cop encetada.

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

De tots els llibres que m'he llegit puc asegurar que possiblement és el que més m'ha "afectat" i no sols a mi, sinó a tots aquells a qui els l'he deixat.

És un llibre realment colpidor, que et fa dubtar, pensar i trastoca el pensament que tenim entre el bé i el mal.

Enganxa i molt, i el tinc a la prestatgeria de casa, i de vegades miro el llom i recordo l'estrany viatge que vaig fer en llegir-lo.

No és apte per a tots els públics, s'ha de tenir una ment oberta i la capacitat de dubtar.

Potser si que no és el mateix llegir-lo de més jove que ets més influenciable a fer-ho de més gran, potser hauré de fer-ne la proba i rellegir-lo.

Etiquetes: 

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

"Apocalipsi blanc" encara no té comentaris, sigues en primer en comentar!