El teu espai per compartir llibres i literatura | Versió 2.0

Alquilo habitación para cambiar tu vida

Autor/s: 
Editorial: 
Plaza i Janés
Gènere literari: 
Any d'edició: 
2010
Altres dades: 
376 pàgines
Valoració dels usuaris: 
5.7/10
Sinopsi. Explica'ns l'argument del llibre: 

 

Una preciosa casa d’hostes davant del mar i la seva entranyable propietària influiran en les vides dels seus llogaters. La Nan Powell és una vídua jubilada que per fi pot disfrutar de la seva anhelada llibertat però que per culpa de la falta de diners es veu obligada a convertir la seva casa en un “Bed and breakfast”

Opinió sobre el llibre i/o comentaris: 

 

És un llibre entretingut, fresc, molt fàcil de llegir que explica moltes histories paral·leles amb un final rodó i una mica ensucrat . L’ambientació és bastant bona i la casa està gairebé descrita com un personatge més. Tot i no ser una obra mestra, recomanable per passar una bona estona.  

Per deixar comentaris has d'estar registrat:

Registre

Si ja estàs registrat, entra des d'aquí

Comentaris sobre "Alquilo habitación para cambiar tu vida"

No l'he llegit, però sí que puc dir que els llibres de l'autora Jane Green són molt entretinguts. Això sí, no us espereu literatura profunda, sinó que és chick-lit en estat pur. I si teniu nocions d'anglès, ni que sigui una mica o nivell First, no dubteu en llegir-los en l'idioma original, perquè és un anglès molt actual i senzill.

 

A mi, particularment, de tant en tant m'agrada llegir llibre poc profunds i, quan és el cas, em decanto per la Jane Green!